Broekhuis, dé specialist op het gebied van mobiliteit

Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over circa 50 vestigingen vertegenwoordigen wij 13 automerken. Het betreft de merken: Audi, BMW (Motorrad), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.

Uitgebreid dienstverleningspakket
Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit.

Men kan bij ons terecht voor onder andere de aanschaf van een auto, onderhoud, reparatie, bedrijfswagens, bedrijfswageninrichting, autoverhuur & shortlease, private & zakelijke lease, financieringen & verzekeringen, schadeherstel, fleet sales, wagenparkbeheer en motoren. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen, hebben we de scherpste tarieven en altijd meer dan 3.000 occasions op voorraad.

Broekhuis beweegt mensen
De dagelijkse drijfveer van onze medewerkers is niet alleen de auto, maar veel meer de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen. Ons motto is: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Met dit motto halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat iedere klant onbezorgd mobiel blijft. Dit alles doen wij niet met een klein team, inmiddels bestaat het team van Broekhuis uit meer dan 1.500 medewerkers die samen zeer betrokken zijn en willen blijven.

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Om dit doel na te streven werken alle Broekhuis medewerkers vanuit de kernwaarden ‘mensgericht’ en ‘oplossingsgericht’. Wij beloven dan ook mensen hoe dan ook te helpen, mensen recht in de ogen te kijken en mensen thuis te laten komen. Deze drie klantbeloften zijn de bouwstenen van onze organisatie. Hiermee zijn wij groot geworden en blijven wij onszelf ontwikkelen.

Broekhuis in de maatschappij
Wij geloven in een mooie toekomst en werken daar dan ook hard voor. Naast aandacht voor onze klanten, ons personeel en de maatschappij besteden wij ook veel aandacht aan het milieu. Door onze gerichte maatregelen en beleidskeuzes op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, beschikken wij over het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ van Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Vandaag ondernemen en investeren in morgen; dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen.

Niet alleen de toekomst is belangrijk, ook het hier en nu en de maatschappij om ons heen zijn van belang. Daarom willen wij maatschappelijk in verbinding staan. Onze focus hierbij ligt op de ontwikkeling van talent en mensen fysiek in beweging brengen. Met Broekhuis Helpt sponsoren wij verschillende goede doelen rondom dit thema en sponsoren wij sportverenigingen in ons verzorgingsgebied. Sport zien wij namelijk als belangrijk instrument om mensen in beweging te brengen. Ook organiseren we zelf sportevenementen waarbij we geld inzamelen om goede doelen mee te kunnen steunen; een ideale combinatie.

De toekomst tegemoet
Om ook in de toekomst het adres te zijn voor alle mobiliteitsvraagstukken blijven wij ons ontwikkelen. Zo houden we de gesprekken aan de Haagse duurzaamheidstafels over het klimaatbeleid en de impact hiervan op de autobranche zeer nauwkeurig in de gaten. Denk bijvoorbeeld aan de elektrificatie van voertuigen.

Maar ook de verschuivingen op het gebied van de wensen van de consument zijn belangrijk om te volgen. Zo zien we dat voor een deel van de consumenten bezit minder belangrijk wordt ten opzichte van onbezorgde mobiliteit. Hierdoor zien we een groei in het aantal (private)leasecontracten; autorijden zonder omkijken naar het onderhoud en andere bijkomende zaken.

Kortom, Broekhuis is dé specialist op het gebied van mobiliteit met oog voor de mens in en achter de auto.