FIRA MAGAZINE

Lezen staat gelijk aan ontspannen en vandaar ook dat wij naast ons ‘online geweld’ blijven geloven in print! Even lekker in je luie stoel met een magazine wat gaat over je favoriete bezigheid. Het FIRA magazine verschijnt eens per kwartaal en heeft een groot bereik. Het FIRA magazine is gericht op alle leeftijden, dat klinkt onmogelijk maar dat is het niet. Doordat wij alles in eigen huis produceren schrijven wij onze redactie op een manier die iedereen aanspreekt! Primair willen we ons richten op de doelgroep 15/55 jaar. Wij beseffen dat dit eigenlijk niet kan maar laten zien dat dit wel mogelijk is. Het magazine staat vol nieuws en boeiende onderwerpen voor liefhebbers van paarden. Wij bieden met ons magazine informatie, interessante items en emotie.

Het magazine wordt verkocht in meer dan 5500 verkooppunten in Nederland, denk hierbij aan supermarkten, boekenwinkels en online shops.

Nog even en straks kan je hier ook je losse nummer bestellen of je abonnement afsluiten maar je kan straks ook member worden van FIRA.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meer weten? Neem contact met ons op. Mail: info@fira.tv – telefoonnummer: 0341-413202


LEUK OM TE LEZEN
CONTACT
Wij staan altijd voor je klaar!

info@fira.tv
0341 413 202
Marie Curiestraat 2B
3846 BW Harderwijk