FIRA TV

Op FIRA TV vind je dagelijks nieuwe filmpjes op het gebied van paarden. Educatie, informeren en beleving staan centraal in al onze content. Onze filmploeg gaat wekelijks op pad door heel Nederland. We komen bij de beste ruiters, bekende fokkers en de mooiste stallen en wij geven jou graag een kijkje achter de schermen. Op FIRA TV vind je alles over de paardensport in de verschillende disciplines dressuur, springen, eventing en fokkerij. Naast de sport vind je ook handige tips & tricks op het gebied van verzorging en in- en rondom de stal.

Ook onze eigen FIRA Masterclasses vind je ook terug op FIRA TV. De masterclasses worden gegeven door professionals uit de sport en de ideale manier om je kennis te vergroten. In 2020 geven wij in elke provincie een FIRA Masterclass en deze zullen later ook worden uitgezonden op FIRA TV.

Naast alle mooie content zijn er wekelijks nieuwe vlogs van bekende ruiters die hun kennis graag met jou delen en jou een unieke kijk geven in hun leven samen met de paarden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste filmpjes en vlogs? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Heb jij een leuk idee voor een item? Neem dan contact met ons op.
Mail: info@fira.tv – telefoonnummer: 0341-413202
CONTACT
Wij staan altijd voor je klaar!

info@fira.tv
0341 413 202
Marie Curiestraat 2B
3846 BW Harderwijk