FIRA WONEN

FIRA Wonen is als trekpleister voor de omgeving zeven dagen per week geopend. Een concept tussen experience en goedkoop artikelen direct mee te nemen uit de outlet! Er is veel tijd en liefde in de zaak gestopt, op misschien wel de mooiste locatie van het bedrijventerrein Lorentz. Laat je inspireren door alles wat je hier tegenkomt; dat geldt voor de consument én de zakelijke klant. Overal is tot in detail over nagedacht. Bij binnenkomst worden diverse producten gepresenteerd op een prominent podium. De verschillende opstellingen van meubels en accessoires gecombineerd met LED-verlichting ademen sfeer en beleving uit.

FIRA Wonen heeft in de winkel geen verkopers, maar interieurstylistes. "Zij luisteren naar de klant en geven het juiste advies. Als een bank te laag en niet goed is voor een senior, zeggen we dat. We willen dat mensen met een goed, fijn gevoel de deur uit gaan en geven een eerlijk advies. Je kunt met een foto of tekening van je woonkamer of bedrijfsruimte komen. De interieurstylistes kunnen op locatie intekenen en aankleden. De particuliere klant weet ons inmiddels wel te vinden: de eerste maand zijn er meer dan 3.000 mensen geweest en zij waren allemaal overweldigd. Ze worden geraakt door wat ze zien. De afgelopen maand was een groot succes."

Geregeld zijn er optredens van bandjes, zangers of een violiste. Beleving en entertainment neerzetten op een manier die je niet verwacht. Elke maand zal er een kalender verschijnen van activiteiten in de winkel. Perfectie in ondernemerschap met als resultaat een nog mooiere woonwinkel.

Nieuw bij FIRA WONEN is KANTOORINRICHTING. U kunt op afspraak boven kijken waar diverse kantoren (totaal 600m2) zijn ingericht om uw werkplezier te vergroten!
Voel je welkom. Plan een afspraak en bel; 0341 745647.