TEAM FIRA

Ben jij op zoek naar kleding of een eigen merchandise lijn? Stop dan je zoektocht want wij van TEAM FIRA helpen je graag. Als leuke extra ontvang je ook gratis exposure bij je bestelling. Wij zijn als enige bedrijf in Nederland in staat om je mediawaarde terug te geven in onze kanalen. Kortom, heb je kleding nodig voor je evenement, bedrijf of rijvereniging en hou je van een eigen stijl of kleur? Dan zit je goed bij ons. Laat de kleding bedrukken met jullie logo of een andere tekst naar wens.

Waarom bedrijfskleding?

Herkenbaarheid; Tenslotte zijn medewerkers de gezichten en dragen het merk uit. Je wilt toch niet dat bezoekers minutenlang zoeken naar de juiste persoon!

Bedrijfsidentiteit; bedrijfskleding versterkt de eenheid van een bedrijf. Het geeft uitstraling die nodig is om je op een goede manier te presteren. De eerste indruk is toch vaak de juiste.

Veiligheid; Veiligheid en hygiëne zijn belangrijke redenen om bedrijfskleding aan te schaffen.

Gelijkheid; bedrijfskleding schept gelijkheid onder het personeel. Iedereen ziet er hetzelfde uit en is een gelijkwaardige medewerker. Het teamgevoel zal hierdoor vergroten.

Wederzijdse groei; Door de invoering van bedrijfskleding zullen medewerkers meer betrokken raken met elkaar en bij het bedrijf als geheel. Dit versterkt het gevoel van ‘trots’ zijn op je bedrijf!

Uniek aan TEAM FIRA is dat wij je ‘bedrijf’ en/of event GRATIS exposure terug geven. Het bedrag wat jullie besteden aan kleding krijg je in veelvoud terug in onze media. Wij hanteren hier factor 3 voor, kortom besteedt je totaal €1.000,- aan bedrijfskleding dan krijg je hiervoor €3.000,- mediawaarde in de FIRA communicatie kanalen terug. Denk aan een advertorial in onze FIRA krant en/of magazine, promotievideo op ons TV kanaal of een post op onze social kanalen.

Meer weten? Neem contact met ons op. Mail: info@fira.tv – telefoonnummer: 0341-413202
CONTACT
Wij staan altijd voor je klaar!

info@fira.tv
0341 413 202
Marie Curiestraat 2B
3846 BW Harderwijk