FIRA
Fahrenheitstraat 2
3846 BN Harderwijk
Contact
Locatie

FIRA

DO YOU LOVE HORSES? WE LOVE HORSES!

Hou jij van paarden? Doe je iets met paarden? Of vindt je paarden gewoon leuke of mooie dieren dan zit je helemaal goed bij FIRA. Wij willen het beste voor ruiter en paard. Of dit nu gaat om gezondheid, advies, stal, onze talenten, kleding, voeding of iets anders. Zolang het ruiter of paard is zit je goed bij FIRA.

Inmiddels weten veel mensen FIRA te vinden en door je gratis te registreren op FIRA TV kom je meer te weten over paard en ruiter. Op FIRA TV geven we wekelijks onder andere gratis ruiterfitness en zo is ons streven de ruiter en het paard fit en in balans te krijgen. Wij gaan op bezoek bij bekende ruiters, komen bij de mooiste stallen, hebben zelf een stoeterij en fokkerij en nemen je mee met allerlei nieuwe trends op paardengebied. FIRA groothandel (opgericht in 1977) die levert aan meer dan 1250 ruitershopzaken in Europa laat je zien wat er op paardengebied allemaal te koop is. Samen met onze merken (Equest, Mountain Horse, Shires, Stubben, FIRA Collection, Rider Pro en 10 andere) zorgen we ervoor dat jij bij jouw ruitersportzaak in de buurt altijd kan slagen.

Educatie is voor FIRA ontzettend belangrijk en dat is de reden waarom wij onze eigen masterclass organiseren om zo de ruiter meer te leren hoe hij/zij verder kan komen met zijn/haar paard. Maandelijks komt de FIRA krant, en onze socials staan boordevol allerlei gave feitjes en weetjes over alles wat wij aan het doen zijn. Verder zijn wij momenteel in samenwerking met Droomparken onze eigen paardendroom weekenden aan het organiseren waar jij straks samen met je vrienden alles te weten komt over paard en ruiter! Je komt ons vaak als sponsor tegen op grote evenementen en FIRA is official partner van KWPN, TEAMFIRA kleedt het gehele personeel aan van de KWPN. Momenteel ontwikkelen wij een geheel nieuwe ontspanlijn voor na het paardrijden genaamd FYNN by FIRA. Waar je ook blij van zal worden is de ruitershopdiscounter.nl waar jij tegen extreme kortingen je kleding en stal benodigdheden kan kopen. Momenteel geven wij 1,2 miljoen prijzen weg in onze FIRA prijzenslag, weet jij een kraskaart te bemachtigen dan win je altijd!

Wij heten iedereen welkom in de wereld van FIRA. Registreer je gratis op www.firatv.com of download onze app (Android op Apple, zoekterm FIRA TV) of klik op je favoriete onderdeel op www.fira.tv om meer te weten te komen. Ken je een merk of heb je zelf een merk en wil je kennismaken met FIRA? Inmiddels telt FIRA tientallen merken/partners die dagelijks meegaan in onze multimediale gedachten en uitingen.

Groeten, Team FIRA